Turnee slot

Turneele de sloturi sunt foarte populare, pentru că sunt distactive, iar jucătorii au şansa de a câştiga un premiu foarte mare cu o investiţie relativ mai mică.

Pentru a putea participa la competiţie rebuie să plătiţi o taxă de intrare, după care doar norocul şi viteza dumneavoastră de joc pot influenţa şansele de câştig.

Avantajul turneelor de sloturi online este că nu trebuie să plătiţi separat pentru fiecare rotire, numai o singură dată o sumă de intrare.

Slotul este un joc foarte simplu,  care necesită doar noroc. Totuşi este important să fiţi foarte rapid atunci când jucaţi în turnee de sloturi, deoarece campionatele de sloturi au  un timp de rulare, după care competiţia se termină. Acest timp este de obicei în jur de  20 de minute, şi veţi primi de asemenea şi un anumit număr de rotiri, pe care va trebui să le utilizaţi. Dacă nu utilizaţi toate rotirile alocate, atunci cele rămase vor fi deduse din scorul dumneavoastră final. Deci scopul dumneavoastră este de a folosi toate rotirile înainte de a se termina timpul şi să aveţi cel mai mare scor dintre concurenţi.

Spre deosebire de jackpoturile de sloturi, unde nu se ştie când câstigă cineva premiul cel mare, in cazul campionatelor de sloturi după incheierea turneului întotdeauna există un câştigător.