Populare jocuri de casino online

. Există numeroase jocuri oferite la cazinouri online, unele mai populare decât altele. Aceste jocuri sunt oferite la majoritatea cazinourilor online:

Ruleta: Ruleta este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de cazino. Jocul este distractiv, iar regulile sunt simple.Jocul  constă în plasarea unor pariuri pe o masă de joc virtuală. Componenta principală a ruletei este roata, care are 37 sau 38 sloturi cu numere. Se poate pariera pe unul sau mai multe numere, pe numere pare sau impare, pe una din cele două culori sau pe un tip de număr. Când bila ce se învârtește  în jurul unei roți cu numere, se oprește pe un anumit număr, cel ce a plasat pariul pe acel număr este declarat câștigător.

Blackjack :Blackjackul, cunoscut de asemenea ca si 21 are  numeroase versiuni . Cea mai populară implică plasarea unor pariuri împotriva băncii și încercarea de a avea cărți ce totalizează o sumă cât mai mare, atâta timp cât nu se depășește numărul 21. In cazul în care măna jucătorului depăşeşte aceasta valoare, el pierde miza iniţială. Spre deosebire de alte jocuri de cazino, in cazul jocului de blackjack, strategia este foarte importantă, deoarece deciziile jucătorului pot avea efecte semnificative asupra rezultatului.

Jocuri de slots: Sunt fără îndoială cele mai populare jocuri la cazinouri online, deoarece sunt uşor de jucat, nu necesită experienţă şi oferă unele dintre cele mai mari câștiguri. Sloturile pot fi de două feluri: sloturi clasice si sloturi progresive unde jackpot-ul creşte de fiecare dată cănd faceţi un pariu. Cele mai multe sloturi oferă 3 sau 5 coloane de joc și între 1 și 50 de linii de plată. Pe aceste coloane și linii, prin parierea unei anumite sume, se pot obține simboluri diferite, care vor oferi combinații câștigătoare.

Poker: Jocurile de poker online sunt asemănătoare celor reale, cu singura diferență că jucătorii nu își pot vedea oponenții. Este unul dintre cele mai apreciate jocuri de noroc în care jucătorii pariază sume de bani pe valoarea superioară a combinaţiei căţilor aflate în măna lor, pentru a căştiga premiul  pus în joc. Pokerul are o multitudine de variante, dar in principiu regulile sunt aceleaşi. Cele mai populare sunt: Texas Hold’EmOmaha și Seven Cards Stud.

Zaruri : Odată cu apariția și dezvoltarea cazinourilor online, jocul de zaruri (craps) a fost adoptat și în acest mediu.  Este un joc pur si simplu de noroc, în care  soarta decide  cine căştigă şi cine pierde.

Baccarat: Este un joc de cărţi de cazino, apărut cu foarte mult timp în urmă. Regulile sunt asemănătoare celor de la cazinouri reale, astfel că fiecare jucător va juca împotriva casei. Jocul este destul de complex, cu reguli precise. Sunt împărțite cărți fiecărui jucător, iar  conform regulilor, cea mai bună mână va câștiga toate pariurile.

Bingo : Jocul de bingo online urmează regulile celui tradițional. Regulile sunt foarte simple, uşor de invăţate, de aceea este o formă de divertisment accessibilă tuturor, indiferent de vârstă. Jucătorii primesc cărți virtuale de joc ce conțin anumite numere. Apoi urmează extragerea numerelor, iar jucătorii încep să urmărească dacă au aceste numere pe tichet. Se câștigă prin completarea unei linii sau a întregului bilet.